Hálóingek, pizsamák, kardigánok, felsők között válogattunk

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Hálóingek, pizsamák, kardigánok, felsők között válogattunk

Elsőként itt az oldalsó hasítékokkal ellátott, hosszabb fazonú (térd alá érő) bordó női hálóing is, aminél a V-alakú nyakkivágást és az ujjak végét díszíti a finom csipkerátét. A kellemesen puha anyagú darab azoknak lesz ideális választás, akik a nadrágos-felsős szettek helyett inkább hálóinget viselnének éjszakára – nekik viszont tökéletesen kényelmes, és a pihentető, nyugodt alváshoz hatékonyan hozzájáruló megoldás lesz!

Az egyszínű bordó helyett világosabb, virágmintás szettet is választhatunk! A ¾-es ujjú pizsama csónak alakú nyakkivágással készült világos lilás-rózsaszínű felsőjéhez fekete alapon nyomott virágmintás nadrág tartozik. Mind a felső, mind az alsó biopamuttal készült pamut-modál anyagból van. A nadrág rugalmas derékrésze kellemesen követi a csípő vonalát így nem csak éjszakára, hanem akár egy laza hétvégi nap délelőttjére is kényelmes és csinos megjelenést biztosít!

A fehérneműk és hálóruhák mellett kifejezetten laza hétvégi napokhoz való darabokat is találunk: a bordó színben kapható puha kardigán kellemesen meleg poláranyagával és széles, vízesést idéző sálgallérjával csinos megjelenést biztosít, miközben derékmagasságban megköthető övével a bőségét is kedvünk szerint állíthatjuk be. A puha anyag biztosítja a jó közérzetet, ráadásul nem csak otthon, hanem akár utcai viseletként is megállja a helyét, így a hűvös őszi napokon igazi aduász darab lehet!

A sötétzöld színben kapható puha hosszú felső lazán követi a test vonalát, így lezser megjelenést biztosít akár farmerrel, akár leggings-szel kombináljuk. A meleg plüssanyagból készült darabon kapucnit és megkötőket is találunk, miközben a bolyhos anyag igazán otthonos érzést kelt. Otthonra, vagy a szabadban töltött programhoz is ideális, ha hűvösre fordul az idő, miközben szép zöld színével a hangulatunkra is jó hatással lesz!

A csíkos férfi pizsama bőrbarát, tiszta pamutanyagával kényelmes viseletet biztosítva járul hozzá a pihentető éjszakához a férfiak számára. A puha tapintású, bolyhos single-jersey anyagból V-nyakkivágású, hosszú ujjú, szürke-sötétkék csíkos felsőrész, illetve bevágott zsebes, rugalmas derékrészű, sötétkék nadrág készült, belső megkötővel. A szett darabjai lazán követik a test vonalát, így szabásukkal és anyagukkal is biztosítják majd a kényelmet éjszakánként is!

A férfiak számára is találunk alsóneműt a kínálatban, a két darabos boxerszettben - boxer alsónadrág például kellemesen puha, duplán bordázott anyagból készült darabokat, amelyeken kétrétegű elülső betét, és lapos, rugalmas derékrész biztosítják a kényelmet! Az alsók 93%-ban biopamutból készültek, a szettben pedig egy sötétkék és egy melírozott kék darabot találunk, mindkét esetben sötétkék derékrésszel.

Kapcsolódó cikkek

Életeket menthetnek - Ezekre a munkavédelmi eszközökre mindenkinek szüksége van

Életeket menthetnek - Ezekre a munkavédelmi eszközökre mindenkinek szüksége van

Mielőtt bármit beszereznénk, fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mi a kollektív védelem.

Gyerekruhák közt válogattunk

Gyerekruhák közt válogattunk

A Tchibo kínálatában böngésztünk.

Hálóingek, pizsamák, kardigánok, felsők között válogattunk

Hálóingek, pizsamák, kardigánok, felsők között válogattunk

A cikkben a Tchibo kínálatát mutatjuk be, azaz hálóinget, pizsamát, kardigánt és felsőt.