Hűsítő epres ginek a tavaszi időszakra

A divat változik a ginek kínálatában is, most éppen az epres italokon a sor újra.
Hűsítő epres ginek a tavaszi időszakra

Érdekes, hogy több fajta epres gin is található egy-egy webáruházban, érdekesebbnél érdekesebb nevekkel. Némelyiket már régebb óta gyártják, némelyiket éppen az igények alakították ki mostanában. Az ízesített italok nem csak az édesszájúaknak szólnak, hanem azoknak is akik szeretnek egy kis változatosságot vinni az italukba. Az ízesített ginek között megtalálható a málnás, a narancsos, a pink grapefruit, aloe, citromos, epres, fűszeres ízesítésűek. Érdemes kipróbálni felváltva őket, így el lehet dönteni, hogy melyik a finomabb.


Milyen epres gineket ismerünk?

● Beefeater PINK Gin

Ezt az italt különleges üvegben kínálják, már maga a márka is a világ legdíjazottabb termékeként hirdeti, ami nem lehet véletlen. 37,5%-os az alkoholtartalma és eredeti összetevői között kilenc gyógynövény szerepel, éppen ezért ilyen zamatos és egyedülálló.

Az eredeti receptúrán nem változtattak az idő múlásával sem, hiszen mindenki kedveli így ahogy van.

● Finsbury Wild Strawberry Pink Premium Gin

Ebben a Finsbury változatban a friss eper és a különböző piros bogyós gyümölcsök dominálnak, különleges változatban. Remek összhangban vannak az egyébként citrusos és borókás ízvilággal.

● Botanic Kiss Special Distilled Gin

Ázsiából származó, nagyon kellemes citrus alapú ital, amihez epret, áfonyát és málnát adtak így lett ennyire rózsaszín. Egyedülálló üvegben, 37,5% alkoholtartalommal, számos gyógynövénnyel tették egyedivé. Az extrán gyümölcsös gin díszítéséhez, friss vagy szárított eper a legjobb ötlet.

● Larios Rose Gin

Egy régi, spanyol vállalat finomsága, sőt a legfiatalabb alkotásának - ami egyébként citrusos változat - epres különlegessége a Larios Rose. Nyári estékre a legjobb választás, amihez pici jeget és valamennyi, ízlés szerinti gin tonic fűszert érdemes még adni.

● Macaronesian Eternal Spring Strawberry Gin

Teneriféről származó gin, amelyet egy kézzel szedett, helyben termett gyógynövényekből készítenek. Az összetevői között boróka, angyalgyökér, narancs, citrom, kardamom található.

A legfőbb hozzávalója azonban ebben az esetben az eper, de számos más hozzávaló is szerepelhet benne, amitől egyedivé válik és amelyeket persze nem ismerhetünk pontosan.

37,5% alkoholtartalommal rendelkezik és 0,7 literes üvegben kapható.

Ma már a gineket is lehet webshopból vásárolni. Az lehet, hogy a világ összes ginfajtája nem található meg egy webshopban de a webáruházak így is hatalmas választékkal rendelkeznek. Az online gin kínálat ezekben a webshopokban talán még sokkal nagyobb is mint a fizikai boltokban.

Összegezve

Ha szívesen megkóstolná valaki a rózsaszínű italokat, erre bármelyik epres csoda megfelelő és több változatban is kapható, érdemes megkóstolni ezeket az alkotásokat. Ne csak álmodozzon róla, rendelje is meg.

Kapcsolódó cikkek

Édesburgonya vs. hagyományos burgonya - Melyik az egészségesebb?

Édesburgonya vs. hagyományos burgonya - Melyik az egészségesebb?

Mind az édesburgonya, mind a hagyományos burgonya finom, egészséges zöldség, amelyet beilleszthetsz az étrendedbe.

Trstenik - Horvátország

Trstenik, a legjobb horvát borok hazája

A legjobb borokat ihatjuk, ha elutazunk Trstenikbe.

Hűsítő epres ginek a tavaszi időszakra

Hűsítő epres ginek a tavaszi időszakra

A divat változik a ginek kínálatában is, most éppen az epres italokon a sor újra.