Legnépszerűbb szauna gyártók

Egy szauna nagyszerű kiegészítője lehet otthonának. Fontos azonban, hogy a megfelelőt vásárolja meg.
Legnépszerűbb szauna gyártók

A szauna kiválasztásakor számos tényezőt kell figyelembe venni, többek között a készülék jellemzőit és méretét. A rossz modell kiválasztása felesleges költségeket eredményezhet. Meg kell győződnie arról, hogy a megfelelő méretet és formát választja.

A szauna mérete attól függ, hogy mennyi hely áll rendelkezésére. Ezenkívül az Ön személyes preferenciáitól is függ. Egy kisebb szauna kényelmesebb egy személy számára, míg egy nagyobb egység több ember befogadására alkalmas. A szauna vásárlásakor gondolnia kell a hőmérséklet-tartományra és az esetlegesen használni kívánt extra funkciókra is.

A szaunák általában egy magánházban találhatók. Vastag fa deszkafalakkal és ajtókkal tervezik őket. Ezek dupla burkolattal vannak ellátva, hogy a szauna jobban megtartsa a hőjét. Egyes modellek ablakokkal rendelkeznek a kilátás vagy a szellőzés érdekében.

Az egyik legnépszerűbb szaunagyártó a Canadian Sauna Company. Ez a vállalat kanadai hemlockból készült termékeket gyárt. A legtöbb termékére garanciát vállal. Egy másik szaunagyártó a Sunlighten. A legtöbb szaunája elektromos és gázüzemű modellben is kapható.

További szaunagyártó cégek közé tartozik a LeisureCraft, a Dynamic Infrared és a QCA Spas. Mindegyik vállalat kiváló hírnévvel rendelkezik. Ezek a cégek is arról ismertek, hogy kiváló minőségű szaunákat gyártanak. Mindegyik szauna garanciával rendelkezik, és számíthat rájuk, hogy a szaunája évekig működni fog.

Manapság sok szauna szénfűtéssel készül. A szénfűtőtestek lágyabb hőt szolgáltatnak, mint a kerámiafűtőtestek. Hatékonyságuk azonban idővel romlik. A hullámhosszkülönbség miatt nem hatolnak olyan mélyre, mint a kerámia fűtőtestek. Ezért a szénfűtés nem nyújt ugyanolyan mértékű relaxációt, mint a kerámiafűtés.

Bár a legnépszerűbb szaunagyártó cégek azt állítják, hogy modelljeik alacsony emf-szinttel rendelkeznek, ez nem mindig igaz. Egyes szaunáknál például a vezérlőpanel a készülék belsejében található, ami megnehezíti a világítás kikapcsolását.

Más szaunagyártók különféle anyagokat használnak szaunáik építéséhez. Gyakran extra hangszórókat vagy Bluetooth-kapcsolatot is tartalmaznak. Ez azonban aggodalomra adhat okot, mivel előfordulhat, hogy nem szeretne mobileszközöket használni a szaunában.

A kétszemélyes szauna a leggyakoribb. A kétszemélyes otthoni szaunák gyakran jó értéket képviselnek. Nagyobb társaikhoz képest ezek a készülékek gyakran kompaktak, de ugyanazokat a funkciókat kínálják.

Sok szaunagyártó laboratóriumban teszteli a szauna minden egyes alkatrészét. Általában az emf-tesztek és a hőteljesítmény meghatározására szolgáló teszt kombinációját használják. Az EMF az elektromágneses sugárzás egy formája, amely káros lehet az Ön számára. Hacsak nincs vezérlőpanel, az emf-et nem tudja kikapcsolni, de beállíthatja a kívánt hőmérsékletet.

A legtöbb szaunában van egy vezérlőpanel a készülék belsejében, vagy egy digitális panel, amely a készüléken kívül van felszerelve. A modelltől függően a panel lehetővé teszi a hőmérséklet, az idő vagy a világítás beállítását.

Kapcsolódó cikkek

Így erősítsd az immunrendszeredet a hidegben!

Így erősítsd az immunrendszeredet a hidegben!

Nem mindegy, mit fogyasztunk a téli hónapokban.

Természetes gyógymódok megfázás és influenza esetén

Természetes gyógymódok megfázás és influenza esetén

Megfázás és influenza esetén a természetes gyógymódok is hatékonyak lehetnek. Egyes gyógynövények és vitaminok sokat segíthetnek a tünetek enyhítésében, a betegség lefolyásnak csökkentésében. Mutatjuk, melyek ezek a természetes gyógymódok!

Hajhullás gyerekeknél és visszér ellen

Hajhullás gyerekeknél és visszér ellen

A hajhullás gyerekeknél komoly betegségek tünete lehet.